Om oss

Här hittar du info om vår verksamhet och hur vi ser på vårt ansvar kring miljölagstiftning, föreskrifter, lagar och övriga krav som företaget berörs av.

Vår verksamhet

Vi är inte något stort bolag. Se det som en fördel, du kommer inte försvinna i någon telefonkö eller bli bortglömd av oss. Vi tycker att orbitalsvetsning och allt däromkring är kul, spännande och ibland är det tekniskt utmanande. Vi är nu inne på vårt 25:e verksamhetsår och ser fram emot fler projekt för både nya och befintliga kunder.

Svetsteknik – både lätt & svårt.
Svetsning kan vara både lätt och svårt. Det beror på applikation, material och kunnande för att få ett lyckat resultat. Vi har stor kunskapsbank genom 25 år i branschen och dessutom tillgång till våra leverantörers erfarenheter världen över.

Vår specialitet – produktiva lösningar för mekaniserad svetsning.
Orbitalsvetsning av rör från 3 mm och större är vårt specialområde. Vi är återförsäljare för Magnatech (USA) och Orbitec (Tyskland) som har produkter av mycket hög kvalitet. För mekaniserad svetsning har BUG-O (USA) ett omfattande produktprogram med många valmöjligheter på typ av utrustning.

Lyckat resultat.
För att få ett bra svetsresultat krävs mer än bra svetsutrustning. Rätt fogberedning är nödvändigt. Vi erbjuder utrustning från Tri Tool som är världens största tillverkare av fogberedningsmaskiner. Vi har även kringutrustning som oxygenmätare, kapsågar, volframslipar och många andra tillbehör.

Vårt ansvar

Policy och certifiering
Vi tillämpar gällande miljölagstiftning, andra lagar, föreskrifter och övriga krav som företaget berörs av.

Vi arbetar aktivt för att öka kunskapen och höja kontinuerligt medvetandet kring hållbarhetsfrågor.

Miljöpolicy

CSR-policy

Kvalitetspolicy

Sellihca

Vi är sedan ett par år certifierade av Sellihca som godkänd leverantör till bl a Vattenfall, Forsmark Kraftgrupp AB med flera.

sellihca

Certifikat